kedd, 07 december 2010 09:08

Kedves Olvasó!

Értékelés:
(0 szavazat)

Az alábbiakban iskolánknak az „Education – A Journey in Time” ( Oktatás – Egy időutazás ) című pályázati projektjében résztvevő egyik diákja rövid élménybeszámolóját szeretnénk úgy magyar, mint a pályázat munkanyelvén, angolul is honlapunkon közzétenni. Reméljük, érdeklődéssel olvassák majd és mások figyelmét is felhívják majd arra, hogy iskolánkban ilyen típusú ismeret- és kapcsolatépítő tanulási mód részese is lehet egy diák, hiszen a megkezdett jó gyakorlatot a jövőben is szeretnénk folytatni és folyamatosan fenntartani újabb, hasonló programok keretében is.

Minket ért a megtiszteltetés, hogy egy hetet eltölthettünk Romániában a Comenius program keretén belül.

Nagyszerű élmény volt: rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és barátságokra is szert tettünk. Meglátogattunk többek között helyi és közeli monostorokat, egy erődöt, a városházát a modern román irodalom múzeumát, az egyetemi könyvtárat és a botanikus kertet.

Feladatokat oldottunk meg a diákokkal közösen, a diákoknak és a tanároknak is volt külön közös program. Rendkívül kedves volt a fogadtatás és a bánásmód is. – Még egyszer nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Ez a program egy nagyszerű lehetőség az iskolának ( a diákoknak és a tanároknak egyaránt ), ki tudja, mikor lesz bárkinek is ilyen lehetősége, lehet akár l-2 éven belül, de lehet, hogy 5-10 év múlva. Szóval bátran lehet jelentkezni, várunk mindenkit szeretettel az eddig már meglevő csapathoz!

We spent a week in Romania within the framework of the Comenius Programme.

It was a great experience and we had new friendships. We visited local and nearby monasteries, a fortress, the City Hall of Iasi, the Museum of Modern Romanian Literature (Pogor House ), the Central University Library and the Botanical Garden.

We solved tasks together with the students and the teachers also had programmes together. The welcome was very kind and the treatment, too. – Once again, many thanks for the opportunity.

This programme is a great opportunity for the school ( for students and teachers as well ), nobody knows when he/she will have such an opportunity like that, maybe in a year or two but perhaps only in 5-10 years. So you may participate in the project programme, all you are welcome to the groups already working in this very useful project.


 


Megjelent: 12684 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 07 december 2010 09:14
Tovább a kategóriában: Élménybeszámoló »

Címünk

Budapesti Gazdasági SZC Vásárhelyi Pál Technikum

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061/021

Telephely kódja: 001

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek